Vi holder åben fra kl. 11:00 - 16:00 onsdag d. 5. juni (Grundlovsdag)

Finansiering

Ønsker du at finansiere dit bilkøb med et lån? Lad os hjælpe dig godt igennem processen. Hos Thomsens Auto tilbyder vi gennem vores samarbejdspartnere nogle af markedets bedste, billigste og mest fleksible billån, så du kan få din bildrøm opfyldt uden at gå på kompromis.

Santander

Santander er en nordisk bank, som blev oprettet i Danmark i 2007. Banken er en del af Banco Santander, som er en af de største banker i verden med over 160 års baggrund. Santander er særligt specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter, og så har de en førende position på det danske marked for billån.

Hos Santander får du et fleksibelt og billigt billån med masser af tryghed. Deres mange års erfaring inden for branchen gør, at du altid er sikret pålidelig og kompetent hjælp og rådgivning i forbindelse med dit lån. Ansøgningsprocessen er enkel og tager blot få minutter, og din ansøgning er først bindende, når du har godkendt og underskrevet lånedokumentet. Du kan læse mere om Santander lige her.

Resurs Bank

Resurs Bank blev etableret I 1977 med en vision om at tilbyde enkle finansieringsløsninger. I dag er banken repræsenteret i hele Norden og hjælper til daglig både tusindvis af detailkunder og over 5.7 millioner private kunder med fleksible finansieringsløsninger heriblandt attraktive forbrugslån. For at optage et lån gennem Resurs Bank skal du opfylde følgende kriterier:

  • – Du skal være fyldt 18 år
  • – Du skal være bosiddende i Danmark
  • – Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  •  

Hos Resurs Bank kan du skræddersy dit lån til netop dit behov, samt efter hvad der passer bedst til dig og din økonomi. Du kan låne mellem 10.000 og 300.000 kr., og du er altid sikret en fordelagtig rente. Desuden har du mulighed for at tilføje en medansøger på lånet. Fordelen ved at tilføje en medansøger er, at du oftere får bedre lånevilkår, da din kreditvurdering typisk bliver bedre fordi i er to, som hæfter for lånet. Du kan læse mere om lån hos Resurs Bank samt ansøge om et lån her.

Accept Auto

Accept Auto er et finansierings- og leasingselskab, som blev etableret i 2009 af en række forhandlere og værksteder i den frie del af autobranchen. I mere end 10 år har Accept Auto formidlet finansierings- og leasingløsninger heriblandt flexleasing og finansiel leasing til både private og erhvervskunder. Selskabets formål er at levere seriøse kvalitetsløsninger, som lever op til de høje krav, den frie del af autobranchen stiller til sig selv.

Formidling af finansierings- og leasingløsninger gennem Accept Auto sikrer dig  konkurrencedygtige vilkår og rentesatser, hvad end du er privat- eller erhvervskunde. Der er mange fordele ved at vælge finansiering gennem Accept Auto inklusiv:

  • – Hurtig svar på din ansøgning
  • – Du bevarer dine lånemuligheder i banken
  • – Markedets bedste muligheder tilpasset din situation

Læs mere om Accept Auto her.

Åbningstider

Pinsen

Vi har lukket Pinsedag, søndag d. 19. maj 

Vi har dog åbent 2. pinsedag, mandag d. 20. maj fra kl. 11.00 – 16.00.

Beregn byttepris

Book prøvetur